KONGSI PENGALAMAN

Ape pnglaman n simptom mommies semua sblum tahu diri prgnant dan bila check UPT +VE....pengalaman kn berbeza2...jom kongsi sama2...mommy yg first time nk jdi mommy pn blh dpt pngetahuan skit2 kn..?

78 Balas

Hihihi..kalau saya, tetiba jadi panas baran. Semua benda tak kena, nasiblah suami penyabar. Makan pun makan yg berasaskan tepung. Air nak milo!! Adehh..Ingatkan ada penyakit. Redho dah masa tu.😂😂pada suatu petang suami ajak ke pekan sruh saya beli pregnancy test. Blurr sbb tetiba. Sbb setahun selepas khawin saya jarang dah beli pregnancy test coz sy tau haid sy x teratur. So lewat sebulan ke dua bulan haid tu tak memberi makna saya pregnant. But apabila saya check kat dlm blik air..tunggu skjap prgncy test pnya reault, tengok double line..sy goncang benda tu..sempat lagi sy tampar muka mana tahu mimpi..terduduk skejap dlm blik air..betul ke tak..😂😂😂 suami balik rumah sy bagi tau pregnant.. Suami ckp..dah agak dah..sbb mood sy ke laut..hahahah..start dari situ suami asyik panggil sy si bunting..hihihi...