baby tak nak minum pakai botol susu

ape perlu buat kalau baby tak nak minum melalui botol susu... ? bagi tips please

4 Balas

sis dah cube belum botol pigeon wide neck? anak sy pon mule2 tknk minum gune botol, mcm2 jenis botol dh sy try & error still dia tolak. last2 sy beli botol pigeon wide neck alhamdulillah dia terima. tpi sy jarang2 jela bgi minum botol sbb sy menyusu bdan, bgi botol pun bile nk tinggal dia dkt nenek dia jer kdg2. walaupun jarang2 bgi dia minum, dia ttp terime je botol tu.

2y ago

terima kasih

takpe ibu, bagi masa, kerap offer kat baby jangan pernah putus asa ok, lama² nnt baby akan ok

2y ago

yee... risau sebab bulan depan saya dah start keje...

anak saya dua bulan sekarang... tak nak susu botol... puting pun tak nak...

bb umor brp..klau ank sy start 9 bln gune sudu..sbb botol xnk

2y ago

dah cuba pakai sudu... die tak mau jugak 😅