Luahan hati

Ape perasaan korg, korg ddk rmh satu hr2, suami balik, xlyn korg dia main fon je.. Nie bru kawen.. Xsmpai setahn ag.. Kite menghrapkan dia balik blh lah kite manja2 dgn dia.. Tp dia byk lyn fon dia.. Xtahulah dia msj sape..

16 Balas

dah kawen mmg mcm tu la.awk dah depan mata dia.dulu zmn brcinta lain kn.x tnggal serumah.tak ari2 tgk muka.dulu akak pun sm baru2 kawen asyik nk brmnja je.nk perhatian la.bnda2 kecik pun jadi gaduh tp dah lama2 mcm x kisah dah.sibuk dgn ank2.skrg ni dah 13 thn brsama suami plak yg nk menempel aje dgn akak.rimas tau.hehe.dlm prkhwinn ni sis kena byk2 brsabar k.mmg x sama wktu couple dulu.