TTC Mother

Apa perasaan korg klau ada membe korg gaduh dgn kwn dia kot , tpi dia ckp " KAU TGK SIKIT KAU TU DAH ADA ANAK KE ? SEDAR DIRI SIKIT EH , ATLEAST AKU DAH ADA ANAK " Walaupun ayat dia tak tuju ke kita , tapi kita terasa tau dengan ayat dia .. Ape kata bakal2 ibu semua ? #ttc11month

4 Balas

tak pe lah sis..abaikan kata2 tu jgn stress if sis cuba untuk ikhtiar hamil sis boleh try consume susu kambing MyMila..sy pun connsume susu ni sb masalah period..sis boleh tgk dekat ig or contact no ni..Wasap.my/601164355071

yg awk plak terasa kenapa? bukan dia tuju ke awak pon. tapi dah terasa tu, tegur dia ke tidak? ke buat diam? tak guna gak diam pon

masuk telinga kiri kluar telinga kanan tk perlu simpan kita yg sakit nnti positif vibes harus ada 🙂

Allah Maha adil. Segalanya pinjaman dunia.