Luahan hati

Ape perasaan korg, korg ddk rmh satu hr2, suami balik, xlyn korg dia main fon je.. Nie bru kawen.. Xsmpai setahn ag.. Kite menghrapkan dia balik blh lah kite manja2 dgn dia.. Tp dia byk lyn fon dia.. Xtahulah dia msj sape..

16 Balas

Pandai2 la make a move sis. Sambil suami main fon pun boleh manja2. Sy selalu menyelit kat bahu dia kalau dia main fon. Dalam rumahtangga kena pandai komunikasi. Awal2 kawin kena biasakan. Sy selalu cakap terus je 'hari ni banyak tengok fon ke tengok wife?'. Kadang2 saja cakap dengan suami 'tengok isteri dapat pahala tau'.