Apakah tanda2 ibu meroyan. Boleh jadi tak Baby dah berusia 9bulan tapi ibu alami meroyan.?

Apakah tanda2 ibu meroyan. Boleh jadi tak Baby dah berusia 9bulan dan ibu alami meroyan? Adakah sikap dingin dan baran asyik nak marah2 je merupakan tanda2 meroyan.

1 Balas

Hi sis.. Sy rasa boleh jd sis.. Sbb bila ibu2 terlampau stress dan penat sgt pun boleh jd sbnrnye..tapi ini hnye pndapat sy je ye..klau sy salah maaf ye sis.. 😊 #TAPactiveusers