7 jenis meroyan yang perlu anda tahu

Apakah tanda bahawa anda menghidapi meroyan atau kemurungan posnatum? Tanda dan simptom adalah berbeza bagi setiap ibu, tetapi kebanyakan akan merasa : muram sering menangis sunyi gelisah perasaan putus asa bersalah amat letih Maklumat lanjut ? http://www.cekgunorazimah.com/2019/09/7-jenis-meroyan-yang-perlu-anda-tahu.html

1 Balas

Dlu msa ank first duk seminggu lbh kt hosp dgn bby lps brsalin.. Dh laa blm dpt rehat sepenuhnya dr sakit brsalin, susu badan pula blm kluar nk bg ank, smp melecet puting.. Hosp x benarkan susu formula sbb dorg hosp mesra bayi.. Bby x kenyang kn, x dpt dia nk tidur lena, kjap2 bgun nangis.. Nk pg mandi x blh, risau nk tinggal ank.. Msa tu mmg rsa ada tanda2 mcm nk meroyan dh, rsa nk mnjerit jer.. Syukur la bby sihat trus dpt blk.. Bru dpt rehat, mandi n bby pun ada famili blh tlg urus..

5mo ago

sama lah dengan saya 😌