Simptom Ibu Hamil 33 Minggu

Apakah simptom Ibu Hamil 33 Minggu?

85 Balas

33minggu 2hari.. xlena tidur. kerap kencing.sesak nafas.mengah.kaki bengkak.kerap muntah2.

sy nak tanya normal ka kandungan sy 33minggu berat bayi dlm kandungan 2.4kg? sy on GDM

erm.. asyik nak berjalan jalan. masuk 34w baru tahu apa itu sakit belakang 🤣

hari ni genap 33wk tebagun 3pagi baby x gerak lansung asik megeras jer normal ker?

sakit perut kadang-2 . sakit belakang , kuat tidoq . asyik nak makan makan je .

sakit blakang, sakit celah kelengkang, hidung berdrah ...kerap kencing...

harini sy 33w2day . dari pagi mengantuk je . sakit² xder pulak . hmmm .

adkh kegtalan pd vagina pd 33mnggu ni normal?

2y ago

cuba check takut ada gbs,saya ada gbs sbb ada keputihan,gbs ni bahaya ketika nak beranak nanti ,bahaya kepada baby,baik tanya dr x kisah la dr kkm pun boleh nanti diorang bagi tahu result

sesak nafas, tak lena tidur, sakit blkg, pedih ulu hati

cepat penat, kerap masuk angin, asyik nk muntah..