Apakah restoran makanan segera kegemaran anda? Cth: KFC, Domino's, Pizza, McDonald's, Burger King

Post image
179 Balas

1.mcdonalds 2.chicken texas(bubur nasi dia sedap giler dan mngkuk besar berbnding mcd dan boleh refill air again n again ..ayam bsr.hehe😂😂😂✌) 3.a&w(sbb air float dia sedap giler dgn ada curly fries+wafer ais krim yg sedap) 4.dominos 5.burger king 6.marrybrown(bubur nasi dia sedap juga mngkuk bsr berbnding mcd kcik je mngkuknya) 7.pizzahut 8.kfc (ayam dia sedap..cuma tula..ayam eh makin lm makin kecik..😅✌ke tgk branch kfc tu sbnrnye ek..kekdg ada kfc bsr ayamnye..kekdg x..)😂😂✌ #tapxbisou

dulu gila kfc tapi skarang gila mcd lpas baby lahir terminat trus padahal dulu xmkn pn 🤣

boleh x nk cakap suka semua 😂 tp dh lama xmakan semua ni . . #puasafastfood

mcd, kfc, pizza hut & domino, subway, nandos aaaaa semua pun fav lahh huhu

kfc loaded bowl dgn cheezy wedges jee...yg lain xleh masuk...

keja mcd hari2 la mkn mcd smpai la jemuuu 😅😅

Mcd, Domino's, Pizzahut, kfc, A&W, Burger King

sedap ye subway..tp jauh dari tempat tinggal..

McD tapi jarang2 je gi makan sana.

kfc..wlpn jemu tpi tetap pilh kfc😂