Berapa lama nak hilang kan ruam pada baby umur 3bulan. Ada tips tak ?

Apa yang perlu kita buat. Kalau anak kita kena ruam. Dah pergi klinik. Tapi masih merah. Atau ambil masa yang lama untuk hilang kan bintik-bintik merah. Klinik bagi ubat soothing cream sahaja. Adakah saya kena pergi klinik lain ??

3 Balas

klau ubat2 yg klinik suruh sapu kebanyakan lambat berkesan & kdg makin bnyak naik ruam klau ank sy lah tapi lepas sapu bedak sejuk alhamdulillah makin okay

Awak pergi klinik apa? Instead of KK, better refer terus dengan paediatrician atau dermatologist. Tengok jenis ruam juga. Ruam tu kat mana?