mual

apa yang boleh tolong hilangkan rasa mual? rasa sangat pedih mual ini, membuat saya hilang selera makan, tapi perut asyik krok krok krok ?

2 Balas

Sy ambik ubat muntah sis sbb x leh masuk ap2 jns mknan.bau mskkn pun x bole..bila mkn je muntah.sampai pnt sis muntah.bila lps muntah mesti lpr.rs pnt mkn dh sbb asyik muntah je..buah limau nipis pun bole hlg kan rs mual.picit2 cium

Bau sesuatu yg masam.. Mcm kulit limau.. Cara i mcm tuh.. So far 3 anak x de morning sickness..i avoid utk munth. Bila mual i bau oren. .. Sbb once start u payah nk stop munth.

4y ago

Ok..Tq untuk info..sbb ini kehamilan ke-4...tp 1st time rsa mcm ni..smpaikan semua bau membuatkan saya mual n termuntah.