Tanda mengandung anak perempuan

Apa tanda-tanda ketara ye kalau ngandung anak perempuan? cube share sikit..

18 Balas

Tak pasti. Tapi rasanya tanda2 tu tak semestinya betul. Kena scan juga untuk confirmkm

skrg tgh ngadung baby girl..suka mkn manis n make up nk sentiasa cantik ajer..hihi

Hmm..sya suka mkn benda masam dulu.. tak suka mak up.. muka break out teruk..

sy preg baby girl,takde alahan, suka makan manis2, perut lebar, muka breakout teruk.

4y ago

ini sama sy masa preggy anak 1st perempuan

Org kata.. klu perut mcm bola ja.itu pmpuan.klu mcm telur tu llki😅

4y ago

kebanyakan nya gitulah sis.. tp xkena pada sy.. sy girl perut tajam x bulat.. same je cam ngandung boy sebelum ni jugak hahaha😅

Kalo Sy..suka mkn manis2... Suka sgt make up .hehe

Takda tanda. Semua tu kebetulan. Kena scan baru tahu

4y ago

betul sangat , tapi kkdg scan pun boleh salah taktahu kenapa 😂

Scan

4y ago

Tiada tanda tanda pun , sama je girl/boy🙆🏻‍♀️ Memang scan je boleh tahu.. Kalau kata ngidam manis tuh tanda anak girl , saya hari hari ngidam makan manisss dapatnya boyy.. yang lebih betui adalah scan😘