Ingin tahu

Apa tanda 2 mngandung yeh?#ingintahu

7 Balas

macam sayaa badan macam sengugut dan sakit sakit belakang dalam 2-3 hari . ingatkan nak period tapi tarikh waktu period darah tak keluar , terus buat pregnancy test .

macam sy lewat datang bulan pastu perut berangin je mcm gastrik .. mkn apa2 pum xjlan ..muntah2 dan loya ..lps 3 mnggu bru test urine Alhamdulillah trus double line

mcm dulu saya kena sakit gigi tanpa sebab.. sehari delay period, check upt positive. lepastu mula dgn loya dan mengidam.

sblm due period , rasa mabuk pening kpla beputar² dunia rasany 😂 dpo 12 cek upt sblh ptg da terang dabel line..

Kalau saya tahu pregnant .. sebab kuat makan dan ngidam bnde yg sy tk suke makan😁

Period dtg lewat tak spt biasa n terasa mual2/pening/mudah rasa letih

delay period. ada org juga yg takde tanda2.. blh try check upt