Susu badan drop bila period

Apa saya perlu buat bila susu badan drop bila period ? Stock susu pump untuk hantar esoknya pada babysitter. Anak pulak reject susu formula. Setiap bulan saya kena hadap masalah ni sampai stress fikir.

2 Balas

sama mcm saya sis. time period susu drop. lepas je habis period, slow² susu byk balik. bila stok susu habis, pengasuh suruh bawak susu lebih sbb tak cukup. sye explain kat pengasuh, susu sye tak byk. sye standbykan susu fm je kt rumah pengasuh. lepastu ikhtiar tambah susu anak, mcm makan sup lobak putih atau beli produk di shopee. InshaAllah kite dah ikhtiar selebihnya kite serahkan kepada-Nya.

Dia tak minum frozen ke?

1y ago

Minum je cuma susu sy tak banyak. Pump dkat office utk stock minum esoknya. Memang ngam2 je. Tapi Bila seminggu lagi nak period, susu sy akan drop teruk.