anak batok waktu mlm..berkahak..tekak die gatal2 kot sbb kjp2 batok..muntah hbis susu

apa punca batok? adakah sbb susu fm

1 Balas

dia batuk waktu malam je ke? sekarang tengah musim influenza covid, anak sy pun dah 2 minggu lebih tak hilang batuk. anak2 kawan pun ada yang tak sihat batuk selsema. sekarang sy ikhtiar guna minyak herba asmak untuk anak, semoga cepat hilang batuknya.

5mo ago

ye mlm je tkak die jd gatal lps tu btok..die pnh kne influ a bln 5 aritu..ni batok dh 1 bln lbih