Jus mamariam

Apa pndapat ibu2 tntng jus ni. Betul ke blh hlgkn alahan dan naikkn hb? Ada yg prnh cuba?#firstbaby

Jus mamariam
16 Balas

sya dah oder,tggl tggu smpi..lambt juga lg ckit smpi...dah alahan ni teruk...😅😅..nak tanya sama yg dah berpengelaman minum jus...mcammna cara guna ya...kan kita makan ubat tmbh darah lagi..boleh ajar tak bila2 masa yg sesuai minum jus tu..adakh mnum sma2 ubat2 atau mcmmna,??

3y ago

tempat penyimpan mcmmna ya..smpan dlm peti sejuk ke atau tak payah