Bulan puasa nak dekat

Apa persiapan makanan sahur ibu ibu mengandung ni? Mcm saya 17week pun still alahan muntah pening susah makan dan hb low’) tak tau boleh ke tak puasa nnti #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

2 Balas

macam saya cuba puasa sunat dari skrg utk test boleh tahan ke tak. so far semua ok. hb pun low jgk so makan ubat time sahur. kalau memang tak larat sbb masih alahan, tak perlu paksa diri.

jika tak blh jgn paksa...ibu mkn semua anak mkn , kiranye mcm puasa juga...