Makan Steamboat Ketika Hamil

Apa pendapat mommies semua jika consume steamboat atau seafood@daging bakar ketika hamil? Mungkin ada isu drpd segi kebersihan atau apa2 ke.

1 Balas

Xade ape2 pon..Normal jew mkn smua tu..Hehehe cma jgn spruh mntah..Biar btul2 msak...

5y ago

btul2...Klu bnyk tkt nk mkn nty kte xthu bdan kte serasi ape..Dan anak jdi cerewet nty..Tu sye redah je dgn mkn sikit2 tgk ok x..Lau ok truskan..Xok nty kte thu lah ape xboleh mkn..Mcm tu je lah