Miss V

Apa patut kita buat bila kegatalan miss v. Sampai nak ke peha dia punya gatal.

23 Balas

Kalau teruk sangat better jumpa doc sebab takut jangkitan kuman bahaya jugak

Basuh guna air garam....saya guna air garam je..lepas tu tak de gatal

Sy basuh dgn air garam sis. Klu dh melarat sgt jumpe doc sis.

Brendam dngn air suam... tp better reffer doktor la...

Ye...Rebus daun sireh....Cuci miss v .Buat suam2

Sila dpt kn rawatan, puan😊😊

Ada lendir2 kuning x

Jumpa Dr. Dr akan ambil sampel dengan ubat. InshaAllah makin kurang level kegatalan

Sy basuh miss v dgn air garam..lg bagus sis basuh dgn air sireh..cuba cek material sluar dlm yg kita pki..kdg2 xserasi time pregnant..kdg2 juga pantyliner yg kita pki xsesuai dgn kita time pregnant..klu teruk mmg kena masuk ubat ikut miss v

Jumpa doktor sis, doktor akan syor kan ubat atau cara macam mana nak rawat.