Miss V

Apa patut kita buat bila kegatalan miss v. Sampai nak ke peha dia punya gatal.

23 Balas

saya 2X jumpa dok sbb kputihn & sgt gatal msa tri 1-2 preg ni..dok bgi ubat insert tu...sampai kena ambil sample utk buat lab check...Alhamdulillah xda yg teruk...cuma kena jaga kbersihan..sntiasa pastikn kwsn miss v kering..tukar panty & pantiliner slalu

rujuk doc

Sama..gatal dan sgt xselesa dkt bahagian miss v tu..tiap masa nk kena tukar panty liner..lembab sikit je pon xbole..xtahu nk bt cmne