Seminggu lahir baby kerap membuang.tapi minggu seterusnya kerap kembung & payah nak membuang.

Apa nak buat?

1 Balas

ada tuam perut bby tak? try tiap pagi and ptg lps mndi tuam perut bby dgn tuam mini tu.. tpi lgi elok amek pasir tanah letak dlm kain batik ikat mcm sup bunjut tu.. panaskn dgn saterika smpai panas2 suam then tuam hari2.. lps tuam jgn lupa sapu minyak angin telon atau yuyi di bhgian perut belakang bdn dan tapak kaki..