Leher teleng

Apa korang buat bila kpla ank(prmpuan) teleng.. Da bwak g urut.. Urut dkt rumah ms mdi n pas mdi pn sm gak.. Kdng smpai naik stres bl org dok sbut teleng

2 Balas

Sis, cuba sis bawa anak sis ke hospital bahagian Pediatrik (pakar kanak2) . Mungkin doktor akan referkan ke unit refleksiologi (kalau saya tak silap nama unit tu) Macam saya sis, masa tengah berpantang doktor kk cakap kaki anak saya bengkok. Runsing sangat hati saya. Dapat surat untuk dirujuk ke pakar Pediatrik. Seminggu sebelum appointment tu, setiap hari saya doa semoga anak saya ni sihat, tak sakit apa, sempurna, takde cacat cela. Saya pun Google2 juga rawatan untuk kaki bengkok. Dalam Google kata, jika dirawat awal, kaki baby akan elok. Disebabkan kes anak saya ni, baru saya tahu kewujudan unit cara kerja, unit yang buat kan kasut untuk bayi yg ada kes kaki bengkok. Dan elok kan semula kaki. Alhamdulillah, bila ke sana, doktor unit cara kerja kata kaki anak saya normal. Sis cuba baca link ni. Rawatan untuk bayi leher teleng. Semoga membantu ?: http://www.myhealth.gov.my/tot-amira-kamarudin/

sis mcm mana anak sis sekarang ye anak Saya mengalami mcm ni