Kepala anak teleng usia 5bulan

Assalamualaikum saya first mom, tertanya2 la kenapa ya anak saya nak masuk 5 bulan kepalanya asyik teleng ke kiri je, risau la . Ada fikir nak tanya doktor masa appointment 5 bulan nanti, masa 4 bulan murse tgk dia xde kata apa2.. boleh sesiapa share adakah normal atau tidak

3 Balas

anak mmg tido sebelah kepala ke

4mo ago

tidur elok dua2 belah kepala

Sama la hahahaha

3mo ago

normal ke eak, haiya kita ni ibu perasaan kata xde apa, yg bising org sekeliling termasuk ayahnya . naik sakit kepala org duk kata cmtu, sbb anak bila dengan saya elok palenya boleh tegak