Bayi 2bulan26 hari kepala lebih ke kanan je apa nak buat

Kalau dukung pn ke kanan je kepala die orang tua cakap jangan biar kan nanti takut teleng Ade cara nak atasi tak#pleasehelp

3 Balas

ble awak prasan baby asyik nk ke kanan je? da lme atau bru2 nie? ade inform Dr?

7mo ago

tapi rase MCM dh sebulan cuma sy xthu ingatkan baby mmg tdo nye SUKE MCM tu..org pggil die pusing kiri kanan cuma bila dukung kepala dan senget..Blum rujuk Dr lagi

MCM mana sis baby ok ke

ada buat tummy time ?

7mo ago

ade tapi kepala dia angkat sikit je pastu die letak belah kanan je