Bayi 10 bulan belum dapat suntikkan dari klinik masa umur 9bulan.

Apa kesan sampingan jika lewat ya?

5 Balas

xpasti. tpi ank sy dulu lewat 3 minggu sebab klinik xda stok jarum suntikan.. nurse ckp xda masalah sebab jarum baby 3 bln sekali. msa tu sy yg risau sebab dah lari tarikh sepatutnya. yg penting sis kena dtg ambil suntikan tu.

boleh call kk & arrange date appointment baru klo terlupa. kesan sampingan tu tanya nurse waktu next checkup tu sekali.

ntah lerr.. boleh tya doc/nurse trus ya

Boleh tahu sebabnya?

kenapa lewat?