hi mak2 suma..21/5/19 sy bakal branak secara ceaser..

apa keperluan yg perlu sy bw kat hospital? cadangan jamu dlm pantang? dan sy berazam utk kurus dlm tempoh bpantang..berat skrg 83kg..target 60kg pn dh ok.ada tips2 x dr mak2 yg bpengalaman?

1 Balas

bawa baju baby / mummy, pampers .. jamu rasanya x elok untuk czer tp x tau la lain org lain kesan nya.. lau nk kurus cpt ksh susu badan baby

5y ago

Thanks sis..xsabar nk branak wlpn czer..ahad ni dh admit hsptl...selasa czer..hrp segalanya d permudahkan..