Diapers Pilihan Mummy

Apa diaper pilihan mummy ? Sebab apa ? #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

6 Balas

sye suke drypers wee wee dry. guna dr nb smpai skang 2thun. anak serasi and xgatal2. drypers ada line kt tgh2 so sng nk tau pampers dh penuh ke belum and ssh bocor. penah try huggies tp xsesuai dgn anak sye, huggies nipis n cpt bocor.

12mo ago

nak tanya boleh , habistu dia lepas pakai yang tapee tukar ke pant ? pakai drypers drypants ke sis ?

Applecrumby Newborn. Sebab dia chlorine free. Saya sendiri jenis kulit sensitive.

huggies airsoft terbaik👍👍 pilihan kedua mamypoko

Huggies & mamypoko. Tahan lasak & x mudah bocor ☺️

newborn sy guna huggies. saiz s sy guna drypers