susu tepung dupro

apa beza susu dupro 0-12months dan 6-36months ye? klu anak saya 6 bulan++ mna yg rsanya better ye? tapi nak beli pack kecik dlu la.. kn nak tgk ssuai ke tak

2 Balas

Mana2 pon ok je sis, ank sy umur setahun, kadang minum yg 6-36m tu, kadang kalau kat kedai xde yg tu, suami sy beli yg 1 hingga 3tahun punya, dedua ank sy minum..

sye gne 0-12months smpi anak stahun.. mls nk tukar mse 6 bln tkot baby reject susu plak.. ble da stahun trus gne step 3 yg utk 12-36month tu