susu tepung

nak tny susu tepung dupro tu utk 6 bulan keatas ok tak ? ada ibu2 kt sni guna brand tu? so far ok juga? nak tau saje

9 Balas

anak sy mnum dupro step 1 since lahir kemudian tukar step 2 sampai umur 1 tahun. lepas tu since dupro tukar pack gold ke pack peach maybe formula baru, anak sy da tak sesuai. so skrg sy bg anak minum similac step 2. alhamdulillah. if awk nk cuba, dorg ada pack kecik blh cari kt 99speedmart 200g.

depends ats bdan baby. sye dlu ank mse nb guna dupro tu ok. lps je tukar dupeo step 2 ank jd cirit birit xserasi pulak. trus tukar susu dutch baby smpai skng dh 2y+

sy pakai dupro alhamdulillah ok..ank x dmm ke ap batuk selsema pling jarang..Klau Dutch bby dlu try berkahak

sy ank xnk dupro.. ntah laa xsdp ke ape.. huhuu tgk org minum dupro bdn semangat.. seronok tgk

baby sy minum x sesuai, 1 bulan, berak xlawas..jadi kembung perut..kne try n error sis

boleh cuba dengan pek kecik dulu. kalau baby tak sesuai tak lah membazir susunya.

atas penerimaan baby kita awak. cuma awak kena alert dgn tanda2 alahan susu fm.

sye gne dupro dr baby sebulan smpi skg da nak stahun... ok ssuai..

5mo ago

x.. masih gne yg step 1..

sy guna dupro..ok alhamdulillah