Covid for Pregnant Women

Anyone yang pernah menghidap covid time pregnant? What should we do?#advicepls #firstbaby

11 Balas

Sy pregnant 20 weeks.. baru je habis kuarantin hari ke 7.. alhamdulillah semua ok.. sehari je demam.. bnykkn minum air masak n air kelapa lemon.. nurse ckp bila kene covid time pregnant ni jgn smpai level 2b, tu da bahaya.. sbb jantung ibu start laju.. alhamdulillah sy sampai level 2a je aritu...

2y ago

Category covid. Category tu based on apa simptom yang kita ada