HAI mommy2 semua JUST WANT TO KNOW ABOUT GBS

can anyone sharing .. pengalaman . and how to know you have gbs ? apa tanda2 ada gbs please sharee

14 Balas

Sama mcm sy. Bgtau gatal semua. Tp cuma suruh cuci sllu n tukar pantyliners kerap. Tp x thnla kjp2 nk tukar. Nk solat pun jd x slesa. Xtau knp doc xnk bg ubt. 😩

5y ago

btl..at least bg la ubt tuk krg kn sakit. sbb bnda tu mngganggu aktiviti n kselesaan kita. husben ajk pg private klinik nk tnggu next appt lps raya ☹. hope everything's going well