HAI mommy2 semua JUST WANT TO KNOW ABOUT GBS

can anyone sharing .. pengalaman . and how to know you have gbs ? apa tanda2 ada gbs please sharee

14 Balas

Once da ada gbs, sebelum deliver mummy akan diberi antibiotik. So far Alhamdulillah i mmg patuh apa yg doktor suruh. Anak sihat without any complication.

5y ago

tu lah sis .. saya xtau psal gbs sblum ni .. bru je tau .. dah la now nk msuk 39week dah xtau smpt ke x tnya doc untk appoinment nti 2hari sblum due😥