HAI mommy2 semua JUST WANT TO KNOW ABOUT GBS

can anyone sharing .. pengalaman . and how to know you have gbs ? apa tanda2 ada gbs please sharee

14 Balas

hai..saya la tu kne..34w.mmg results lambat then bersalin..anak kne tahan 8hari masok antibiotik..keputihan saya kdg2 hijau kuning.kdg2 xde kluar..kebykkan hari xkeluar pun keputihan tu..xgatal.xbau..tapi results keluar after besalin mmg ade GBS.kita pun pelik..xsangka kena.kebersihan mmg jaga sgt pun kena

5y ago

sb kononya siang bru pergi klinik tp siang takde ape .. so ingt ok tp mlm tu still sakit mcm tu. . then esoknya pun sama siang tak sakit..husb mmg dah pksa g klinik tp sya ckp last mlm ni klu sakit kita g hospital je trus then alhamdulillah mlm tu xsakit dah .. bby pun aktif je .. amin thanks mommy