share your first baby movement

can anyone share how was ur first baby movement..i already in my 20weeks..but still dont know how it feels when ur baby is moving..

11 Balas

i feel the movement lately. im in 19weeks now. mula2 ingat heartbeat or something goes wrong with the baby. rupa2 baby tgh active sekarang 😍... doakan yang terbaik ye mommies

5y ago

tp not sure tu bby movement ke taa..area lower abdomen biasanya rasa..tp jarang2..hihi kena tggu 2 3 minggu lg na rasa bby betul2 aktif