share your first baby movement

can anyone share how was ur first baby movement..i already in my 20weeks..but still dont know how it feels when ur baby is moving..

11 Balas

its kinda bubble popping in your tummy. Or something tickeling ur tummy. hihi..😊😊

4y ago

yaa yaa kan sis.. geli dan tekejut semua ada.. and masa first rasa tu, awal pagi mcm tu. tp after a few days, baby active ptg sampai malam mcm tu.. blup blup tu yang ceriakan hari saya.. Syukur... 😘😘😘