mengandung xley tgk gerhana

anyone here prnh x dgr mitos psl klu mngndung xley tgk gerhana??? sbb org tua2 ckp lw mngndung xley kuar ruma ms gerhana...xley tgk gerhana...knp ek??? mak mertua sy pn pcya bnda yg sma...

40 Balas

pengalaman sy la.. semalam tgk gerhana..tengah berpantang 19 hari..lepas pd tu terus demam panas.. smpai la hari ni..

Takpayah percaya benda macam ni sis. Takkan semua benda Allah cipta nak bagi mudarat dekat kita.

sy tgk gerhana smlm..tp jgn percaya sgt la..kite doa baik² sahaja..semoga bby xda ape2.dan kite sht..amin..amin..

Apa yg husband sy ckp. Time gerhana ni org ilmu hitam lepaskn sihir2 time gerhana. Sebab tu la kot x bole.

X payah la percaya benda mengarut yang kita boleh pikir logik akal.

Saya x percaya.. Saya suami saya, mak saya elok je p tgk kat depan rumah..

Time gerhana semalam kan.. Sy tengah lena tido. Lagi rasa serba salah 😅

Saya siap tengok dengan mertua lagi . Kenapa tak boleh tengok ye ?

Bikin pening kepala, semalam sy tengok tu gerhana trus pening,😅😅

xnak bgi mata rosak kott.. kan bahaya tgok direct matahari tu..