Upt negatif tapi last² pregnant

Anyone kat sini check upt asyik negatif tapi last² pregnant? Saya dah check upt negatif, period lewat 2 hari tapi memang jenis irregular period. But sebelum ni period kalau tak on time mesti terlebih awal. Tapi kalini lewat pulak. Symptom period and pregnant sama so takleh nak percaya sangat symptoms yang tengah alami sekarang ni 😂 but selagi tak period selagi tu saya consider as pregnant 🥲 Ada tak sesiapa kat sini result upt asyik negatif tapi rupanya hamil? Yeah I know antibody orang lain² but at least bila baca pengalaman ibu² ni sikit sebanyak bagi positive impact kepada saya. #ingintahu #seriusnanya

11 Balas

awak boleh cuba check lagi seminggu dua. kadang instinct pun boleh main peranan jugak. yakin rasa macam pregnant 😂

4mo ago

Tulah tuuu sebab symptoms period and hamil ni sama kan. Instinct lebih² kang rupa² nya ebab nak period 😭