Usia kandungan baru 25 minggu,panties wet dgn cecair jernih.e sok doktor appointment...risau sgt

Anyone can guide me

4 Balas

Dah tahu result doktor ke sis ? Sy pun pernah 26w pantyliner basah takut air lain yang keluar. Tapi doktor scan katanya air keputihan.. first time pulak sy dengar keputihan dalam bentuk air 😅. Last2 dapat result ada gbs

hi sis..dh tahu result doktor..bagi tahu normal je...sama air keputihan...so doktor kata no need worry 😉

biasa keputihan..sbb keputihah byk jns yg hijau kuning putih..nnt doc tgk akn bg ubt

3mo ago

okay sis..tq u😇

keputihan ke?

3mo ago

nope sis...jernih je