1st pregnancy

Is anyone here will be deliver on Raya? My due date is on 1st Raya!!! Really hope tht she will come out 1 weeks before..boleh raya sama2 even berpantang??

15 Balas

saya berpantang masa Ramadhan, InshaAllah. even 1st raya pun still xcukup lagi 44 hari berpantang. hahahahahha nasib la kena ganti puasa sebulan nnt..

5y ago

sama la..saya due pada 17 ramadhan...😊

sy deliver raya ke 4 , hari2 pujuk baby deliver betul2 raya ke 4 .. sempat lah mommy nya beraya dulu 😁

sy due date 21.6 tapi Kene bersalin dalam kandungan 37 minggu ngam2 1 syawal😂😄

26th June 😁 but i dont know if it will be before or after the date.

saya 3rd syawal. xsabar nak setahun ♥️

2nd raya edd nih. haha. hopefully sama la dia kuar awal.

Wahhh lagi 2 bulan jaa.. Kite due hujung tahun ni dear..

Sya sempat beraya smpai raya ke3 sebelum bersalin. 🤭

due 21/6....smpat la nk merasa rndng bgai..haha

5y ago

Hi sis.. Sya 22/06 hehe

Congrats!! Semoga di permudahkan. Amin. 💓