2nd Times Miscarriage

Anyone ada experience miscarried for 2nd time or more in a row? Apa rawatan yg anda buat ye? Sy dah trauma dh 2 kali miscarried at 8 weeks.. Taktau apa punca, bleeding and akan miscarried.

1 Balas

Sa pernah keguguran 2 Kali. Doc suruh on perancang.rehat selamat setahun lebih baik. Sekarang sa dah mengandung balik. Baru 13w6dy.

4y ago

Okay sis.. Ada ambil test apa2 x sis utk kesan apa punca keguguran? Dr ada advise suruh mkn apa2 x utk pregnancy kali ni? Semoga dipermudahkan urusan sis sehingga bersalin.. Insyaallah😊