Pre-seed or Conceive Plus

Antara yg dua nie yg mana korang pernah cuba. Bg feedback please. Nak cuba salah satu tp tak tahu nak pilih yg mana lagi ok.

Pre-seed or Conceive Plus
1 Balas

Sy kongsi ya. Shatavari sy consume. Speman husband consume. And kapikachu laki bini sma2 makan.. Lepas tu peranakan sy diurut.. Xsampai sebulan. Alhamdulilah. Skrg masuk 4minggu.. Heheh supplements himalayan dkt gmbr ni sis boleh search.. Bagus untuk yang sdg TTC. Smoga ada rezeki utk sis xlama lg. Amin