Kalau suami tanya, apa jawapan anda ya wahai isteri-isteri TAP?

Antara soalan yang mungkin dinanti-nantikan oleh segelintir isteri 😆 Eh, betul ke haha😅 Kalau koranglah yang sedang baca ni, tiba-tiba suami tanya kan... 'Nak kerja ke duduk rumah?' Mana satu jawapan jujur korang ya😉

Kalau suami tanya, apa jawapan anda ya wahai isteri-isteri TAP?
84 Balas

klu suami bg gaji sama mcm skrg ni..ok la..dok umah je...klu x,kita keja jela..lagi suka ada duit sndiri

C.ikut kata pasangan Tapi kalau ikutkan memang ingin berkerja ada duit simpanan sendiri 🤗

jawab tidak...sbb dah penat bekerja😅😅nak fokus pada pelajaran ank2 pulak....

nak kerja . . nak ada income sendiri. . nak beli apa² x risau guna duit sendiri. .😎

Tidak sbb ada anak. Kalau belum ada ank mungkin minta kebenaran suami utk bekerja

C . At the same time, nak berjaya dan sedang berjinak² dengan small business

ya..da biasa krja dri zmn bujang g.lebih2 g skrg ekonomi xsma mcm dulu2..

Of course nk kerja 🤧 jenis sya tk suka dduk rumah 😅

sy mw ddk rumah ja tp bgi duit untk Buka bisnes jual kuih la

Xpyh tggu 5 angka, skrg 4 angka pun sy dh xkeje. Duk umah je.