Fasa-Fasa Parenting Yang Mencabar

Antara 5 parts di bawah, mana yang anda rasa paling mencabar dalam kehidupan anda? Cer komen sikit kan bawah.

Fasa-Fasa Parenting Yang Mencabar
36 Balas

bersalin...lupa nk minx ampun kat mak,msa mgndung selalu bertekak ngn mak,mgkn ada yg dia kecik hati....sakit dia mcm nyawa hujung tanduk da..

B.mgndung ank ke 3 byk prkara yg mncbr.. trun naik klinik lain lg jumpa doktor mcm2 la bkin pening kpla tp tetap bkuat demi c kecil😅😅

c.. sy ni kuat tido mmg pntng la tido kne gngu.. tp da ank sndri mmg kne bgn jgk la sbp yg nk susu tu ank sndri

e. Pam susu. Dah tak pam susu dah sejak anak tak nak botol masa umurnya 4 bulan.

E pling struggle gile yg lain semua ok takde issue pun 🤍🌸

Semua pun mencabar..Setiap part lain2 pehel nya 😆

First trimester dan bersalin 🥺

brsalin & berjaga Malam 🥺🥺

smuanya ada cabaran tersendiri

rasanya semua mencabar