Kandungan 14 mimggu.stress sbp mntua cakap suruh bgi orang ank ni.dia takut anaknya terbeban..

5 Balas

allahuakhbar... anak tu kan amanah.. kenapa mertua sanggup kata mcm tu..husband sis ok tak bila tahu sis pregnant lagi? setiap anak ada rezekinya. InshaAllah dipermudah urusan seharian sis sekeluarga dari pelabagai sudut asbab jaga amanah Allah.

saya pun pregnant anak ke 4 sekarang, family side in law semua sruh bgi anak ni dekat org/gugurkan .. saya sedih hingga depress, husband saya marah bile family dia ckp mcm tu

2w ago

sma sis sy pun mcm tu jg..husband sya x marah jnis dngr ckp kluarga dia

apa apa bincang dengan husband. tak perlu libatkan mertua. kalau husband okay, then abaikan. anak ni amanah untuk dijaga. besar tanggungjawab ibubapa.

sy anak ke-6...anak tu satu bentuk rezeki yg Allah bagi ...terima dgn hati yg ikhlas...doa usaha in Sya Allah..Allah permudahkan...jgn stress k...