Masalah berak baby

Hi mommies, baby sy ade masalah berak..fully fm..skrg baby dh 2 bulan..dr lahir die mnum susu dupro..tp jrang² berak..lpastu start mcm nk kene colic..mase umor sebuln..kakak ipar suggest tular susu..so bg baby mnum susu s-26..tp same je..bile berak najis ok..perut pun ok je..cume 2 hri sekali berak..tp bile berak tu trus dlm kuantiti yg byk n smpai 2 kli.. lpastu try tuka lactogen..trus jd cirit..bile check up nurse suh tula blik susu dupro sbb die ckp brak 2 hari skali tu ok..bantu sy..ptut tuka ke susu ape?#firstbaby #ingintahu #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

ikut je cakap nurse sis. elok je tu baby berak 2 hari sekali.