Batuk, Selsema & Kahak

ank dah masuk 2 bln batuk, kahak Dan selsema dah dkt smnggu lbh g Klinik swsta doc ckp paru2 ok, try pakai sterimar Dan peyedut hingus tapi tak ada keluar hingus pn, bby kerap batuk gn bersin sy risau ank first jd kurang ilmu kdg2 tidur dgr bnyi kahak mcm ggu die tdo..risau sekarang baby mcm2 dpt pykit..

1 Balas

Try mamz oil sis

1y ago

mamZ oil ni blm Cuba insyallah akn d beli, sblm ni dh try mcm2 mnyk youbaby cream, mnyk cengkih la n garlic oil tp msih x ok lg.. tq Sis info nya ❤️