brestfeeding semasa hamil

ank baru 9 bulan lebih ... tba2 bdn rs x selesa bulan ni ..period lmbat bbrp minggu da .. 3 4 hri ni tba2 rs mualx seless hidu bau masakkan .. nak tnya mommy2 ..kalau sekiranya sy mngandung lg ..mmbhya kan janin tak bresfeeding ank ptama? ingt nak test upt hjg bln ni nanti ..

1 Balas

Lebih baik refer dgn nurse/doktor masa bukak buku nnti, sbb baby sy 1 year masih mnyusu. Sblm ni hb rendah and sy pn ada pening pening jd doktor galakkan supaya berhenti. Checkup baru baru ni hb cantik dan kandungan pun membesar cantik ikut kiraan due date, jd doktor bgi sambung mnyusu tapi sulam fm ☺️