36weeks scan

Anggaran berat baby tu selalunya betul atau tidk ye? Ke ada yg anggaran dia 2.7 tapi keluar 3kg lebih atau kurg dari 2.7? Sbb sy pula rasa excited tgok baby berat dia mcmtu wlaupun baru 36weeks. Ada yg sama dgn sy? #dueseptember2020

36weeks scan
28 Balas

sy dlu second bby last sblm bsalin anngran 3.1kg skali kua 2.8 kg je.. die actually angaran tu ta tepat pon.. die akn kua kurg Dr angran..

Sy scan 36w 5d berat baby 2.9kg.. doc ckp scan x semestinya tepat.kdg2 ada terlbh/terkurg 200g dri berat.. skrg da 37w & due sept gak.

saya scan 36w berat baby 2.8kg..esoknya selamat bersalin berat baby cuma 2.59kg je😁😁

Sy pernah... 37week..scan 2.7kg... Tpksa Bsalin awl emlscs 37w2d.. Baby 2.6kg jak 🤗🤗

Same la 36w🤗smlm g scan doc ckp berat baby dh 2.9kg..mgkin ade chance utk naik lg kot

Sy doc anggarkan berat baby 2.6kg camtu sbb perut kecik. Tiga2 ank sy keluar 3kg 😁

due date saya pun september... 😊🤗skrng 36 weeks.. berat baby saya 2.73kg..

35w aritu scan baby dlm 2.9kg.. Tp bersalin 36w berat baby 1.87kg je😅😅

Kadang scan x brp nk tepat... Dr just angar sja.. Yg penting baby sihat

ok berat tu.. kdg2 akan kurang kdg2 akan lebih.. janji 2kg ke atas