Kepanasan saat hamil dan sesak nafas semasa tdr.

Andang²kli tu kn masuk kandungan 29 week setiap mlm sy rasa panas,smpi berpeluh,tambah lgi sesak nafas,😑susah nak tdr mlm rasa nak nangis dah susah nak cari posisi y bgs smpi jm 3,4 pgi x dpt tdr 😐

1 Balas

ianya normal puan utk ibu hamil mengalaminya..sbb bdn kita bkje utk dua...jd sbb tu kita akan terasa pns sgt2.. sbb jntung kita bkje keras pam drh ke jntung utk ibu dan anak... kita akan alaminya hngga kita bersalin... mg dpmudahkan segalanya. aamiin