Jom cadangkan!

Anda paling percayakan jenama barang apa ya?🤔 Jom sebelum tidur malam ni kita bertukar kongsi pendapat dengan pengguna lain😉 Komen di bawah dengan menggunaka #ibuTAPcadangkan ya!

Jom cadangkan!
16 Balas

baju▶️kikilala okbby pureen anakku(tgk jns kain) botol susu▶️MAM PIGEON TOMMIE TIPPIE AVENT COMO TOMO pampers▶️drypers(yang sye ske la. .smpai ank 2 da ttp pkai drypers. 😊) mamy poko gengki sabun mandi▶️johson susu(sbun badan) johson warna oren(utk kpla) cethapil carrie junior #IBUTAPCADANGKAN

baju : Anakku pureen okbb botol: tommie pigeon avent hegen como tomo pampers: drypers mamy poko petpet sabun: anakku pureen drypers carrie junior bedak: anakku fiffy johnson

mamypokko pants&dry tape, johnson&johnson baby powder&baby bath,pureen baby wipes botol bulat biru

#ibutapcadangkan Johnson Pureen Anakku okbb fiffy

Anakku Pureen Fiffy Johnson Carries junior

Fiffy anak ku Avent Huggies carrie junior

jhonson anakku fifi carry junior drypers

anakku dan Johnson baby #ibuTAPcadangkan

anakku fiffy fitti #ibuTAPcadangkan

Anakku Pureen Okbb Fiffy